Het niet geheel geheime dagboek van 6-13

Beste toneelvrienden,

Het is weer zover. Na enkele maanden van hard werken, is 'Het Vrolijk Toneel Initiatief ' er weer klaar voor. Reeds voor het 22ste opeenvolgende jaar zal door ons gezelschap een toneelstuk worden opgevoerd.

Nicolaas is een jongen die wegens schizofrenie in een instelling verblijft. De directie besluit dat het tijd is om te proberen hem stilaan weer in de samenleving te laten integreren. Daarom mag hij voor een proefperiode bij een gastgezin gaan wonen.

Het loopt echter al snel mis en hij wordt noodgedwongen weer opgenomen in de instelling. Ook daar heeft hij het moeilijk. Soms slaagt hij erin om zichzelf tijdens een woede-uitbarsting onder controle te krijgen door zelfgemaakte gedichten op te zeggen, maar dit lukt niet altijd. Tot enkele personeelsleden iets ontdekken dat een ander licht werpt op zijn gedrag.

Krijgt Nicolaas nog een nieuwe kans om terug te keren naar het gewone leven? Het antwoord krijgt u in 'Het niet geheel geheime dagboek van 6-13'.

Ook dit jaar wordt er weer gespeeld in zaal 'De Vleugel' van het Altena Instituut, Edegemsesteenweg 116 a, 2550 Kontich.

Net zoals de vorige jaren zullen de rollen ook nu weer gespeeld worden door leerlingen, oud-leerlingen en leerkrachten in een regie van Walter Van Goethem. Ook de technische ploeg wordt weer voornamelijk bemand door leerlingen van onze school.

We hopen uiteraard dat deze editie een massa mensen naar naar de voorstellingen kan lokken op woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2019.

De voorstellingen beginnen telkens om 20.00 uur. Het is aan te raden om kaarten in voorverkoop te kopen, kwestie van zeker te zijn dat er nog plaats is. Daarvoor kan je het strookje gebruiken onderaan het blad in de bijlage. Je kan uiteraard ook gewoon online bestellen op http://www.vtikontich.be

Leerlingen van het VTI mogen gratis naar de avondvoorstellingen komen als zij in het gezelschap zijn van 2 betalende personen. Bij de reservatie dienen ze dan gewoon bij opmerkingen hun naam en klas te vermelden en op het strookje moeten ze de datum invullen.

De gereserveerde kaarten worden aan de kassa op naam ter beschikking gelegd.

Alvast tot ziens tijdens (of na) één van onze avondvoorstellingen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Studenten: 5,00 €; Leerling VTI Kontich: 0,00 €

Waar

Zaal "De Vleugel" (Altena) Kontich