Poppy deelwagens

Poppy is een Belgische aanbieder van deelwagens volgens het free-floating model. Dit houdt in dat de voertuigen geen vaste standplaats hebben. 

Aanbod

De wagens kunnen vrij gebruikt worden in de beschikbare zones. De zones in onze gemeente ontdek je op het plan (rechts). Sinds september 2023 zijn er geen Poppy deelwagens meer beschikbaar in Kontich-Kazerne en in de woonwijken langs de N1 (vanaf de Ooststatiestraat tot in Waarloos). Het bedrijf nam de beslissing om deze zone voor onbepaalde tijd te sluiten. De hoofdzone in Kontich blijft wel bestaan.

Gebruik

Na online registratie word je lid. De auto’s van Poppy zijn voorzien van een boordcomputer die de ritten automatisch registreert. Je lokaliseert de auto met de app en opent en sluit de auto met de smartphone. Het bedrijf hanteert het ‘free floating’ principe. Dat wil zeggen dat je de auto overal in de zones kan achterlaten.

Prijzen

Je kan je gratis registreren. Je betaalt per tijd of per kilometer. De waarborg en afrekening gebeurt via je creditcard. Alle kosten zoals brandstof, verzekering, onderhoud etc. zijn inbegrepen in de prijs. Klanten vinden alle informatie en benodigdheden in de applicatie en hoeven geen sleutels of tankkaarten te gebruiken. Voor meer info rond de prijzen kan je terecht op de website van Poppy.

Meer info

https://poppy.be/nl