Naar inhoud

Praktisch

Gemeente Kontich
Personeelsdienst
Gemeentehuis, 1ste verdieping
Gemeenteplein 1
tel. 03 450 78 53
fax 03 458 31 39
e-mail

Openingstijden

Alle werkdagen van 9 tot 12.30 u.
Maandag t.e.m. donderdag van 14 tot 16 u. (uitgezonderd in juli en augustus)
Maandag van 17.30 tot 20.15 u.
Je kan ook een afspraak maken

Meer info

ocmw kontich
Gemeentebestuur Kontich
Gemeenteplein 1 - 2550 Kontich
tel. 03 450 78 40
fax 03 458 31 39
gemeente@kontich.be
Sluitingsdagen gemeentediensten

Vacatures gemeentebestuur

foto vacature

 

1) Met het oog op het integratietraject van het OCMW in het gemeentebestuur van Kontich tegen 2019, zijn we momenteel dringend op zoek naar een (m/v):

 

Teammanager welzijn

 

functie:  Je hebt de algemene leiding over het toekomstige team welzijn dat zal bestaan uit de huidige operationele diensten van het OCMW en de diensten van het gemeentebestuur die aanverwant zijn met welzijn.  Bij delegatie door de gemeente/OCMW secretaris of in samenwerking met hem voor sommige taken, ben je in de beginfase van het integratietraject en dit zolang het OCMW een aparte entiteit vormt, verantwoordelijk voor de  huidige  werking van het OCMW.
Je bent één van de drijvende krachten achter het integratietraject en geeft hierbij rechtstreeks leiding aan de bijhorende medewerkers. Samen met je medewerkers streef je naar een klantgerichte individuele en collectieve sociale dienstverlening aan de bevolking. Verder sta je in voor een constructieve interne en externe communicatie. Je bewaakt het goedgekeurde budget en zorgt ervoor dat de vastgestelde doelstellingen voor het beleidsdomein welzijn daarbinnen behaald worden.

 

profiel: je combineert een masterdiploma met minstens 4 jaar relevante leidinggevende ervaring op managementniveau opgedaan in de afgelopen 6 jaar. Je hebt een grondige kennis van de wet- en regelgeving die de activiteiten van het OCMW beheerst. Je beschikt over een hoge dosis managementvaardigheden en kan je medewerkers enthousiasmeren en coachen. Je hebt een algemeen inzicht in burgerlijk, sociaal en grondwettelijk recht en springt vlot om met courante MS Office-software. Je werkt op een constructieve, proactieve manier mee aan een beleid en integratietraject waarin wederzijds respect centraal staat en gebruikt je inzichten om creatief oplossingen te zoeken.

 

ons aanbod: een boeiende, uitdagende en voltijdse functie met een hoge maatschappelijke meerwaarde; een statutaire benoeming met een proeftijd van één jaar; een verlengbare wervingsreserve van één jaar; de bruto-aanvangswedde bedraagt op basis van je ervaring tussen 42.300,92 euro en 64.496,84 euro op jaarbasis (barema A4a-A4b / max. 8 jaar relevante beroepservaring in de privésector worden in aanmerking genomen); maaltijdcheques,  hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding,  …

 

interesse? Een uitgebreide functieomschrijving kan je terugvinden onderaan deze pagina of op de website van Jobpunt Vlaanderen, www.jobpunt.be, onder ‘Bekijk onze jobs’. Voor meer informatie over de functie-inhoud en de procedure kan je contact opnemen met Sandy Reynaerts, op het nummer 016 38 10 29 of via sandy.reynaerts@jobpunt.be.

 

solliciteren? Je dient je kandidatuur in via www.jobpunt.be via de knop ‘Solliciteer nu’ die je vindt op de vacaturepagina. Vergeet hierbij niet een kopie van je diploma mee op te laden. Indien je voor het eerst gebruik maakt van ons webplatform, dien je je eerst te registreren en een kandidatenprofiel aan te maken. Wij verwachten je kandidatuur uiterlijk op 6 februari 2015.

 

2) Animator zomervakantie

Wat wordt jouw taak als animator?

 • in juli of augustus 2 weken samenwerken met een groep van 5 collega’s
 • om het de kinderen (6-12-j.) zinvol naar hun zin te maken
 • de werking loopt van 9 tot 16 uur, maar je bent tenminste 8 uur aanwezig tussen 8 en 17.30u, volgens in overleg bepaald uurrooster.
 • er is geen werking voorzien op 6 en 7 juli (Kontich kermis), op 21 juli (Nationale feestdag) en op 27 en 28 augustus
 • er is een slotuitstap naar een pretpark gepland tijdens de laatste periode
 • er is een verplichte voorbereidende samenkomst voorzien op maandagavond 20 april.
 • er is een verplichte vorming voorzien op zaterdagnamiddag 27 juni. 

Onderaan deze pagina kan je meer info over deze vacature terugvinden. Om te solliciteren gebruik je het "sollicitatieformulier jeugd".

 

3) Hoofdanimator zomervakantie

Wat wordt jouw taak als hoofdanimator?

 • In juli of augustus leiding geven over 2 groepen van 5 collega animatoren
 • Zie taken animator
 • Ondersteunen en coachen van het speelpleinanimatorenteam
 • De continuïteit bewaken over een volledige maand speelpleinwerking
 • Fungeren als tussenpersoon tussen de animatoren, de jeugddienst,…
 • er is een verplichte voorbereidende samenkomst voorzien op maandagavond 20 april.
 • er is een verplichte vorming voorzien op zaterdagnamiddag 27 juni. 

Onderaan deze pagina kan je meer info over deze vacature terugvinden. Om te solliciteren gebruik je het "sollicitatieformulier jeugd".

 

4) Medewerker jeugddienst

 • Versterken van het jeugddienstteam tijdens juli of augustus (structureel, administratief, …)
 • Grabbelpas en SWAP begeleiden (4-16 jaar)
 • Inschrijvingen op het speelplein verzorgen
 • Uitstappen en activiteiten van het speelplein begeleiden
 • er is een verplichte voorbereidende samenkomst voorzien op maandagavond 20 april
 • er is een verplichte vorming voorzien op zaterdagnamiddag 27 juni

Onderaan deze pagina kan je meer info over deze vacature terugvinden. Om te solliciteren gebruik je het "sollicitatieformulier jeugd".